Šta da radite kada ste uznemireni

Posle šoka i neverice zbog prošlonedeljnih događaja u našoj zemlji, borimo se sa nemirom, strahom i neizvesnošću.

 

I zato delimo sa vama ono što nam može pomoći u danima kada osećamo uznemirenost.

 

Možda već znate na koje tačke možete da postavite B.E. Well flastere sa frekvencijama kako biste povratili mir, ali dobro je da ih se podsetimo. Posebno sada kada nam pišete koliko vam je teško i koliko su vas nemili događaji potresli.

 

Zahvalni smo i kada dobijemo poruke kao što je ova koju vam prenosimo uz odobrenje naše drage korisnice Danice:

 

“Moram ovo da podelim sa vama! Zbog cele situacije stvarno sam se osećala uznemireno, nisam uopšte mogla da spavam i nisam znala šta da radim! Setila sam se da imam BEWell flaster, zalepila sam ga, napetost je odmah popustila i konačno sam zaspala. Hvala vam do neba!”

 

Kada nam je potrebno smirenje, postavljamo B.E. Well flastere na ove tačke:

 

CV 17 je akupunkturna tačka koja nam pomaže da pobedimo stres i nemir. Nalazi se skoro na samoj sredini grudi. U tradicionalnoj kineskoj medicini, naziva se i „more mira“. Smatra se da pritisak na ovu tačku dovodi do emotivnog balansa. A kada baš ovde zalepimo B.E. Well flaster, dejstvo frekvencija će je aktivirati i bez ikakvih dodatnih angažovanja, osetićemo kako nas preplavljuje mir.

biofield-sta-da-radite-kada-ste-uznemireni-blog-3-web

GV 4 je akupunkturna tačka koja se nalazi na kičmi, između 3. i 4. lumbalnog pršljena, otprilike u nivou pupka. Naziva se i „vrata života“ jer je značajna za revitalizaciju celog organizma. Postavljanjem B.E. Well flastera na ovo mesto, možemo podstaknuti naš nervni sistem da se vrati u ravnotežu i da ponovo osetimo smirenost. Po potrebi, za još jači efekat, možete dodati jedan ili dva B.E. Well flastera na sredinu kičme između lopatica.

biofield-sta-da-radite-kada-ste-uznemireni-blog-2-web

PC 6 je akupunkturna tačka koja se nalazi tri prsta od pregiba zgloba šake. Stimulisanje ove tačke B.E. Well flasterima nam pomaže da smirimo um, smanjimo anksioznost i regulišemo nesanicu. Takođe, ovim se relaksira dijafragma čime se omogućava duboko disanje.

biofield-sta-da-radite-kada-ste-uznemireni-blog-1-web

Možete koristiti do tri B.E. Well flastera odjednom. Potpuno su bezbedni za sve starije od 6 meseci, kao i za trudnice.

 

Budite dobro, čak i u teškim danima, obezbedite sebi spokoj.

Korpica0
Korpa je prazna
0